Sambitious-ohjaajat

Fanny

(Sambitious-kesätunneilla: Samban perustaso, Samban jatkotaso, kehonhuolto)

Fanny on iloinen ja huumorintajuinen ohjaaja, joka laittaa itsensä likoon jokaisella tunnillaan. Tunnit ovat monipuolisia ja pitävät mielenkiintoa yllä alusta loppuun. Fanny rakastaa esiintymistä ja opettaakin tunneillaan paljon ilmaisua. Hänen tunneillaan yksi selkeä tavoite on saada lisää voimaa liikkeisiin. Fannyn tunneilla kuulet usein electro- ja drum’n’bass-vaikutteista sambaa.

 

Kati

(Sambitious-kesätunneilla: Samban perustaso, Samban jatkotaso, Zumba, kehonhuolto)

Kati on aurinkoinen ja über-positiivinen ohjaaja. Hän on kannustava ja ohjaa huolellisesti tuntikoreografioitaan. Katin tunneilla pääset tutustumaan laajaan musiikilliseen kattaukseen. Kati on myös opiskellut paljon musiikkia, minkä usein huomaa hänen koreografioistaan. Kati on ohjannut vuodesta 2008 alkaen toista Papagaion show-ryhmistä ja pitää show-koreografioiden suunnittelusta.

 

Salla

(Sambitious-kesätunneilla: Samban perustaso, Samban jatkotaso, Zumba, Bailamama 4Venus, kehonhuolto)

Salla on energinen ja tarkka ohjaaja. Hän pitää tunneilla huolta siitä, että liikkeet suoritetaan hallitusti ja viimeistellen loppuun asti. Salla uskaltaa vaatia oppilailta tarkkaa tekniikkaa ja on erityisen kiinnostunut ohjaamaan, miten korkokengillä tanssitaan taitavasti. Sallan tunneilla painotetaan tekniikan hiomista ja liikkeiden sulavaa yhdistelyä. Salla on sähäkkä ja sensuelli tanssija, jolla on flirttiä silmäkulmassa.

 

IMG_7567

Copyright: Kristina Tsvetkova Photography