Zumba®- ja samba-tiiviskurssit joulukuussa!

Sambitious järjestää zumban ja samban tiiviskurssit ensi lauantaina 12.12. Etu-Töölössä Império do Papagaion tiloissa osoitteessa Oksasenkatu 1. Tässä tiedoksenne päivän ohjelma. Ei ennakkoilmoittautumista, mutta voit ilmaista kiinnostuksestasi Facebook-tapahtumissamme:

 
LAUANTAIN 12.12. OHJELMA
11.45 ovet auki
12.00-13.30 Pikkujoulu-Zumba (90 min): 

Tervetuloa viettämään lauantaita 12.12. Sambitiousin kanssa! Erityispitkä 90-minuuttinen Zumba-tunti sopii kaikille joraamisesta ja/tai kuntoilusta kiinnostuneille, joita ei haittaa, että liikkuessa tulee hiki ja joskus naurattaa. 😉

Pikkujoulu-Zumbassa tanssitaan Sambitiousin Katin ja Sallan kanssa ainakin perinteisiä Zumba-lajeja (salsa, merengue, cumbia ja reggaetón), radiohittejä ja afroa ja lisäksi maustetaan tunnelmaa jouluisilla kappaleilla juhlakauden mukaan. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, treenitossut/-kengät ja vesipullon.

Kurssin hinta on 15 € ja maksetaan käteisellä saapuessa.

 Zumba let it move you
13.45-15.15 Samba no pé workshop

Sambaa Sambitiousin kanssa! Tule mukaan treenaamaan kunnon setti karnevaalisamban perusaskelta eli samba no péta Katinhan ja Sallan johdolla. Tiiviskurssilla harjoitellaan perusaskeltekniikkaa ja sukelletaan rytmiikan maailmaan ajan kanssa, jotta jokainen saa treenistä tehot irti. 90-minuuttisen tiivarin aikana huolletaan myös lihaksistoa sekä voimistaen että venyttäen.

Samba no pé workshop on hyvä paketti erityisesti alkeet jo tunteville, keskitason tunneille siirtyville sekä muuten vain samba no pé -treeniä kaipaaville tanssijoille. Kiinnostava tekniikkatreeni myös muita tanssilajeja taitaville tanssijoille!

Mukaan tarvitset joustavat treenivaatteet, treenitossut/-kengät, juomapullon ja halutessasi sellaiset korkokengät, joiden kanssa olet ehtinyt jo tutustua ja jotka varmasti pysyvät jalassa vikkelämmissäkin rytmeissä. 🙂

Tiiviskurssin hinta on 15 € ja maksetaan käteisellä saapuessa.

Salla & Kati vihreissä

Tervetuloa tanssimaan!