Sambitious-tanssikeikat: Tähtihetkiä Apollossa

Sambitiousin vuoden 2015 kohokohtiin kuului kirkkaimpana tähtenä esiintyminen Apollo Live Clubilla Helsingissä lauantaina 6.6.2015. Baile do Carnaval -tapahtuma tuotettiin yhteistyössä Apollo Live Clubin, Suomen Sambakoulujen liitto ry:n, Xlnt Groovesin, Brazilian Locomotivan ja Sabor DJ:iden kanssa. Mikä jengi, mikä ilta, mikä ilo ja kunnia!

Sambitious Apollon lavalla toukokuun 2015 promokuvauksissa. © Kristina Tsvetkova Photography

Sambitious Apollon lavalla toukokuun 2015 promokuvauksissa. © Kristina Tsvetkova Photography

Kyseinen kesälauantai oli tanssiuramme huippuhetkiä, koska esiintymispäivämme alkoi, ei enemmällä eikä vähemmällä kuin Império do Papagaion kulkueen soolotanssijoina eli passistoina Helsinki Samba Carnaval -tapahtumassa. Suomen Sambakoulujen Liiton järjestämässä karnevaalisamban suomenmestaruuskilpailussa toinen toistaan upeammat sambakoulut vyöryivät keskustan kaduilla yleisönsä hurmaten. Koulumme kulkueaiheena oli punk, joten aamupäivällä laitettiin reippaalla kädellä mustaa meikkiä ja pogottiin Helsingin Pohjois-Esplanadilla liikennevalojen – ja Papagaion – väreissä. 😉

Kulkueen jälkeenkin oli helppo hymyillä :)

Kulkueen jälkeenkin oli helppo hymyillä. 🙂

Illalla vietettiin Baile do Carnaval -bileitä pikkutunneille asti. Saimme kunnian vastata Apollon illan ohjelmasta juhlissa kahden show’n verran. Esitykset koostuivat tanssillisesti lähinnä karnevaalisambasta ja mixtapemme sisälsikin runsaasti batucadaa, eli brasilialaisilla lyömäsoittimilla soitettavaa sambakoulujen karnevaalirytmiä, ja jonkin verran elektronista musiikkia, baile funkia, erilaisia looppeja… Trooppista tunnelmaa moderneilla soundeilla, kuten klubitunnelmaan sopii. 😉

Ambitious Apollossa 6.6.2015.

Sambitious Apollossa 6.6.2015.

Sambitious-Kati nähtiin lavalla myös monipuolista brasilialaista bilemusiikkia soittavan Brazilian Locomotivan tanssijana. Illan DJ:t (Sabor-kollektiivi) piristivät klubbaajia bändin ja Sambitiousin tauoilla omilla seteillään, joten tanssittavaa riitti sambaajien osalta aamusta aamuun!

É show!!!

É show!!!

© Kristina Tsvetkova Photography

© Kristina Tsvetkova Photography

Jos brasilialaiset bileet kiinnostavat, seuraa Facebook-sivujamme tai tilaa meidät omiin juhliisi paikalle:

Sambitious (tanssijat) ja keikat@sambitious.fi

Brazilian Locomotiva (bilebändi)

Sabor DJ:t

© Kristina Tsvetkova Photography

© Kristina Tsvetkova Photography

Kiitokset Suomen Sambakoulujen Liitolle, Xlnt Groovesille ja Apollo Live Clubille huikean menestyksekkäästä yhteistyöstä! Apollo myytiin täyteen ja Papagaio voitti SM-kultaa. Huikea päivä!

Kiitos! // Thank you! // Obrigada! © Kristina Tsvetkova Photography

Kiitos! // Thank you! // Obrigada!
© Kristina Tsvetkova Photography

Apollosta tuli taltioitua harmillisen vähän videota. Tässä kuitenkin pieni muisto yleisön seasta kuvattuna! 🙂

Sambitious @ Baile do Carnaval