Sambitious & Grupo Café keikalla Talvikarnevaaleilla

Lauantaina 23.1.2016 vietettiin suomalaisittain perinteisiä Talvikarnevaaleja Sokos Hotel Vantaan ravintola Tulisuudelmassa. Sambic Oy:n järjestämä Suomen suurin brasilialaisen musiikin ja tanssin talvitapahtuma keräsi jälleen paikalle yli sata esiintyjää, valovoimaisia esityksiä ja paljon karnevaalikansaa.

Valmiina ensimmäiselle Grupo Cafén setille...

Valmiina ensimmäiselle Grupo Cafén setille…

Sambitiousin yhteistyökumppani, taidokas ja monipuolista brasilialaista musiikkia soittava Grupo Café oli kiinnitetty illan bändiksi ja Sambitious-kolmikkomme sai kunnian tanssittaa yleisöä kolmen setin ajan. Asut vaihtuivat tiuhaan sambakoulumme Império do Papagaion asuista Sambitiousin omiin bändiasuihin ja huh… Hikihän siinä tuli, mutta niinhän näin energisessä tapahtumassa kuuluukin.

Toisella setillä Sambitiousilla oli hymy herkässä ja tanssittiin Buribaita! "Buribaibaibaaai..."

Toisella setillä Sambitiousilla oli hymy herkässä ja tanssittiin Buribaita! ”Buribaibaibaaai…”

Grupo Cafén seitsenhenkinen kokoonpano loihti ilmoille niin sambaa, samba-soulia, axéta, forróa, brassi-funkia kuin afrobrasilialaistakin musiikkia. Kovatasoisen lattaribändin etuna on – näin tanssijoiden näkökulmasta – peräti KOLMEN rumpali-perkussionistin yhteistyö. Kyllä svengaa!

Grupo Cafén Facebook-sivut, yhteystiedot ja keikkavideot löydät täältä: https://www.facebook.com/yhtyegrupocafe/?fref=ts

Talvikarnevaalien keikan bändisettiä ja Sambitiousin esitanssia voit kurkata myös alta. Kiitos videoista, Juquinho da Finlândia! 🙂