Kevät on täällä!

Hyvää uutta vuotta 2017 Sambitious-tiimiltä! 🙂 Huikean monipuolinen tanssisyksy on nyt takana ja kevät on saapunut kuin varkain! Nopeimmille tanssinnälkäisille saapuvat tässä pikaiset vinkit siitä, missä Sambitious-tiimin ohjaajat tanssittavat teitä ensi viikosta alkaen.

Viikkotunneillemme ovat lämpimästi tervetulleita tietenkin niin uudet kuin kokeneetkin harrastajat ja tuntitarjontaa on monenlaisille liikkujille. 🙂 Tänä keväänä tarjolla ovat eri tasoiset aikuisten sambatunnit, lapsille ja nuorille suunnatut sambatunnit, Zumba ja Bailamama 4Venus. Lisätietoja linkkien takaa (ja mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää meille sähköpostiimme tunnit@sambitious.fi):

Sambakoulu Império do Papagaio

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

EasyFit Kalasatama

Unisport Töölö

Huikean, monipuolisen ja mielenkiintoisen syyskauden ja pienen loman jälkeen on jälleen intoa aloittaa uusi kausi! Kiitos vielä viime kaudesta kaikille tuntilaisille ja kurssilaisille, joiden kanssa olemme saaneet viettää arkeamme ja jakaa innostustamme! Kiitokset kaikille keikkatilaajillemme ja yhteistyötahoille, joiden kanssa meillä oli ilo toteuttaa erilaisia show- ja opetuskokonaisuuksia menneen kauden aikana. Kiitos sekä Helsingin että Turun sambakouluille siitä, että saimme kunnian olla mukana arvioimassa upeita tanssikokelaita syksyn passistakokeissa. Kiitos, supersambista Orquidea Lima ja järjestäjät, että pääsimme nauttimaan itsekin kurssilaisen roolista mielenkiintoisissa workshopeissa syksyllä 2016.

Loppusyksystä järjestimme sambakoulu Império do Papagaion uusille tanssinohjaajille opettajakoulutusta ja mentorointia, jonka tavoitteena on kasvattaa Suomeen lisää brasilialaisten tanssien, erityisesti karnevaalisamban, ohjaajia. Kiitos kaikille teille, jotka olette pian omalta osaltanne jakamassa samban ilosanomaa omien tuntienne kautta!

Uusien opettajien ja Sambitious-tiimin Fannyn ja Katin vuoden ensimmäinen ohjauskerta näkee päivänvalon jo loppiaisena eli pe 6.1., kun Papagaiolla Helsingin Etu-Töölössä hikoillaan ”kinkunsulatussamban” merkeissä klo 12.00-14.15! Tervetuloa sankoin joukoin pitämään hauskaa tanssien! Papagaion Facebook-eventin löydät täältä. 🙂

Juhlat tulossa tai muuten vain tanssillista piristystä etsimässä? Muistathan, että teemme mielellämme myös erilaisia keikkaluontoisia tanssinohjauksia, tanssituksia ja show-paketteja. Toiminnastamme voit lukea lisää täältä. 🙂

Upeaa tammikuuta kaikille, nähdään tanssin merkeissä!

©Kristina Tsvetkova Photography