Viikonloppusuunnitelmat: Helsinki Samba Carnaval 2018!

Hyvää alkavaa karnevaaliviikonloppua kaikille sambistoille ja tukijoukoille! <3

Suomen Sambakoulujen Liitto (SSKL) järjestää Suomen 28. Helsinki Samba Carnaval -tapahtuman tänä viikonloppuna. Jos et ainakaan vielä ole sambakoulukulkueessa mukana, olet äärimmäisen tervetullut mukaan nauttimaan upeista esityksistä, samban rytmeistä, katukarnevaalin tunnelmasta ja iltabileistä sambistojen kanssa!

Sambitious-tiimillä on tänäkin vuonna iso vastuu karnevaaleilla: Fanny tanssii kulkuekisan käynnistävän, viime vuonna voittaneen Papagaion alkupuolella. Fannyn voi bongata sinisestä asuasta heti lippuparin takaa, koska Fannyn roolina on tanssia lipunsuojelijana. Salla edustaa Papagaioa kunniapaikalla passistana eli koulun parhaimmistoon kuuluvana soolotanssijana. Passistat tanssivat Papagaion baterian eli rumpuryhmän edessä, ja Sallan tunnistaa sinisen ja kultaisen sävyistä. Kati toimii koko suomenmestaruuskilpailun tuomariston puheenjohtajana, joten virka-asuna on keltainen huomioliivi. Jännä viikonloppu tulossa!

Kulkueen jälkeenkin oli helppo hymyillä 🙂 Passistoina Império do Papagaion kulkueessa.

Karnevaaliviikonlopun juhlallisuudet alkavat pe 8.6. karnevaaliavajaisilla Apollo Live Clubin Noite das Fantasias -bileissä. Tervetuloa seuraamaan pukukilpailua ja nauttimaan lattarimusasta. Lisätietoja ja lippuja Tiketistä.

Varsinaista sambakoulujen välistä suomenmestaruuskilpailua, loistokkaita karnevaalikulkueita, nähdään lauantaina 9.6. klo 15 ja 18 välillä reitillä Senaatintori – Unioninkatu – Pohjoisesplanadi – Mannerheimintie – Aleksanterinkatu. Kilpailualueena on tänäkin vuonna Esplanadi. Kulkueen käynnistää oma koulumme, G.R.E.S Império do Papagaio klo 15.00. Lisätietoa kulkueiden ohjelmasta löytyy Helsinki Samba Carnavalin kotisivuilta ja Facebookista.

Karnevaaliviikonloppu päätetään isoihin bileisiin; Apollossa järjestettävässä Baile do Carnaval -tapahtumassa tupa on ollut vuosittain täynnä. Lisätietoja ja lippuja Tiketistä. Ennakkolippujen hankinta kannatettavaa tapahtuman suosion vuoksi!

Sambitious Apollossa karnevaalien Baile do Carnaval -iltajuhlassa 6.6.2015.

Karnevaaliviikonloppu toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin, ja sambakoulujen kulkueet ovat talkootyöskentelyn huikea taidonnäyte, jota ei kannata missata! Tervetuloa siis katsomaan järjestyksessään 28. Helsinki Samba Carnaval -tapahtumaa. Ja mikäli samba alkaa kiinnostaa kuin varkain kulkueet nähtyäsi, tule käymään kesätunneillamme tai etsi itsellesi jäsenkoulu kurkkaamalla tänne.

Bom Carnaval,

Sambitious