Samba, Zumba ja BundaFit: Sambitious-kesätunnit 2018

Tervetuloa mukaan kesän 2018 tiiviskursseille! Sambitious järjestää kesätunteja 12.6.-10.7. tiistai- ja torstai-iltaisin. Samba-, Zumba– ja BundaFit -tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista.

 

Hinnasto (sis. alv.)

Tiistain tiiviskurssit (120 min) 25 €
Torstain tiiviskurssit (90 min) 20 €
BundaFit 10 €
Zumba 10 €

 

Tunnit pidetään Helsingin Etu-Töölössä, osoitteessa Oksasenkatu 1-2 (väestönsuoja). Suojan ruskea ovi on kadun päässä, portaiden juuressa.

Saimme kevään aikana runsaasti palautetta Sambitiousin viimekesäisiin tiiviskursseihin liittyen ja loimme tiiviskurssien sisältöjä toiveiden pohjalta. Tässä lyhyet esittelyt kaikista kesän tiiviskursseista aikatauluineen. Alussa samban tiiviskurssit, alempana Zumba ja BundaFit. Alimpana hinnasto. Listaa päivitetään kesän aikana. Tervetuloa tunneille Oksasenkatu 1-2:een Helsinkiin!

 

SAMBAN TIIVISKURSSIT 2018

 

Sambitious Balance: Etsi kanssamme sambistan tasapainoinen olo

Sambitious Balance: Etsi kanssamme sambistan tasapainoinen olo

Tiistaina 12.6. klo 18.30-20.30, 25 €

Kesän ensimmäisellä avoimen tason tiiviskurssilla etsimme tasapainoista ja hyvää fiilistä avaamalla kehoa monipuolisesti ja tanssimalla runsaasti ihanaa sambaa ilman pitkiä koreografioita. Erinomaista treeniä varsinkin kaikille kiristyksistä kärsiville ja hikistä mutta sambaan keskittyvää treeniä kaipaaville. Tiiviskurssilla on kolme ohjaajaa (myös yksilöllinen ohjaus siis mahdollista halukkaille!). Korkataan samban kesäkausi yhdessä! Balance sopii kaikille!

Sambitious Hot Hips and Sweet Swing: Kulje kanssamme keimaillen

Sambitious Hot Hips and Sweet Swing: Kulje kanssamme keimaillen

Torstaina 14.6. klo 18.30-20.00, 20 €

Kesän toisella avoimen tason tiiviskurssilla keskitymme samban monipuoliseen lantiotekniikkaan ja vahvan, sensuellin liikekielen harjoitteluun. Kurssin jälkeen taidat samballe ominaiset iskevät, kiertävät ja joustavat liikkeet ja tiedät, miten yläkroppa ja kädet saadaan mukaan liikkeisiin optimaalisella, terveellisellä ja tietenkin hyvännäköisellä tavalla. Kurssista on iloa sekä pitkään harrastaneille että sambaan juuri tutustuville! Hot Hips and Sweet Swing-tiiviskurssin tasoa varioidaan kolmen Sambitious-ohjaajan voimin.

Sambitious Samba no pé Masterclass 1

Sambitious Samba no pé Masterclass 1

Tiistaina 19.6. klo 18.30-20.30, 25 €

Samba no pé Masterclass 1 käynnistää edistyneen tason tiiviskurssit. Kurssilla keskitytään samban tärkeimmän askeleen jalkatyöskentelyyn, rytmiikkaan ja tekniikan hiomiseen. Aiempi kokemus samban perusaskeleen treenistä on tarpeen, koska tunnilla edetään nopeasti ja tanssitaan runsaasti myös nopeaan tempoon. Kolmen ohjaajan ohjauksessa myös tilankäyttö ja suuntien käyttö monipuolistuu ja voit saada halutessasi myös yksilöllistä palautetta askeltekniikasta. Nappaa korkokengät mukaan ja suuntaa tunnille!

Sambitious: High Heels and Stilettos

Sambitious: High Heels and Stilettos

Tiistaina 26.6. klo 18.30-20.30, 25 €

120-minuuttinen High Heels and Stilettos -masterclass huippukysytystä aiheesta: kikkailun, korkokengillä tanssimisen, koreografisten kiemuroiden ja kehonhallinnallisesti haastavien yhdistelmien hard core -treeni! Jos kaipaat tanssiisi ja esiintymiseesi uusia tuulia, hae työkalupakkiisi muutama juttu täältä! Kurssi on suunnattu edistyneelle tasolle. Kolmen ohjaajan voimin treeni on taatusti monipuolinen ja tarjoaa runsaasti erilaisia mielenkiintoisia liikevaihtoehtoja esim. sambaohjaajille ja sooloja tekeville tanssijoille.

 

Sambitious: Samba no pé clinic

Sambitious: Samba no pé clinic

Torstaina 28.6. klo 18.30-20.00, 20 €

Tervetuloa harjoittelemaan samban perusaskelta kolmen ohjaajan voimin Sambitiousin Samba no pé clinic -tiiviskurssille! Avoimen tason tunnilla keskitytään askeleen kannalta olennaiseen perustekniikkaan. Kurssin tavoitteena on löytää omaa tanssityyliä ja kehon mittasuhteita huomioiden oma, terveellinen samba no pé -tekniikka. Käymme läpi askeleen varioinnin perusteita ja käytämme aikaa tekniikan tarkkuuteen. Kurssilla on myös klinikkamaisia hetkiä, joiden aikana on mahdollisuus saada tarkkaa mutta kannustavaa henkilökohtaista palautetta. Jos jokin askeleen tekniikassa, rytmityksessä tai esimerkiksi tanssiasennossa mietityttää, tule mukaan klinikkatunnille, joka on täsmäisku kaikille askelta treenaaville! Hyvää kertausta ja tekniikan viimeistelytreeniä myös kokeneille samba no pén tanssijoille.

Sambitious: Samba no pé Masterclass 2

Sambitious: Samba no pé Masterclass 2

Tiistaina 3.7. klo 18.30-20.30, 25 €

Edistyneen tason Samba no pé Masterclass 2 -tunti perusaskeleen jo taitaville tanssijoille, jotka haluavat upota vielä syvemmälle askeleen monipuolisuuden maailmaan. Uusia pedagogisia ratkaisuja ja teknisiä kokeiluja kaikille variaatioiden etsijöille.

 

Sambitious: Kick, Spin, Pose!

Sambitious: Kick, Spin, Pose!

Torstaina 5.7. klo 18.30-20.00, 20 €

Avoimen tason Kick, spin pose!: kikkailuun, pyörimiseen ja poseerauksiin keskittyvä treeni. Herkullisia askelyhdistelmiä, itsevarmuutta huokuvia stailauksia, sujuvia siirtymiä ja atakkia lavaesiintymiseen!

 

Sambitious: Fancy, Free and Fabulous

Sambitious: Fancy, Free and Fabulous

Tiistaina 10.7. klo 18.30-20.30, 25 €

Fancy free and fabulous: Improvisaatiota. Parisooloja. Upeita stailauksia. Lavasäteilyä, karismaa ja läsnäoloa. Avoimen tason kurssi, jolle olette kaikki tervetulleita!

Ja siihen kesäkausi päättyy sambankin osalta… Let’s end it with a bang! Ti 10.7. klo 20.30 alkaen vietämme kesäkauden päättäjäisiä: kohotamme maljat ja vietämme tunnin verran aikaa vapaamuotoisesti jutellen ja tanssien. Kaikki kursseilla käyneet ovat siis lämpimästi tervetulleita Sambitiousin kesäkauden päättäjäisiin, ilmoittaudu mukaan kilistelyhetkeen kirjoittamalla seinälle.  <3

 

BUNDAFIT-TUNNIT

Tiistaisin klo 17.30-18.20, 10 €

BundaFit

Uusi ja älyttömän hauska BundaFit-tuntikonsepti, jossa tanssitaan baile funkia ja tehdään kaikille hyödyllistä lihaskuntotreeniä. Näille tunneille et välttämättä tarvitse aiempaa tanssitaustaa, kunhan pidät mielen avoimena ja nautit liikkumisesta menevään musaan! Biletystä, hikeä ja paljon, paljon hyötyä jokaiselle tanssia harrastavalle!

Tule mukaan kertamaksulla, milloin sinulle parhaiten sopii.

Tunnit järjestetään viisi kertaa:
ti 12.6., 19.6., 26.6., 3.7. ja 10.7.
klo 17.30-18.25

 

ZUMBA-TUNNIT

Torstaisin klo 17.30-18.25, 10 €

Zumba

Zumba-tunnilla hikoillaan ja pidetään hauskaa tanssien. Virkistystä ja kunnonkohotusta kaikille tanssista ja musiikista innostuneille. Tehokas ja monipuolinen treeni sopii sekä vasta-alkajalle että jo aiemmin tanssia harrastaneelle. Zumba-tunnilta voi napata omaan tanssiin ja kotitreeniin uutta, energistä liikekieltä, joten suosittelemme lajia ehdottomasti myös sambistoille!

Tule mukaan kertamaksulla, milloin sinulle parhaiten sopii.
Ohjaajina Zumba-lisensoidut ohjaajat Salla Kytömäki ja Kati Suomela.

Tunnit järjestetään kaksi kertaa:
to 14.6. ja 28.6.
klo 17.30-18.25

 

 

HINNASTO JA ILMOITTAUTUMINEN

Ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla mukaan milloin tahansa! 🙂

Maksuvälineenä käyvät tavallisimmat maksukortit (Visa, Mastercard, American Express). Muistathan saapua n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua.

Hinnasto (sis. alv.)
Tiistain tiiviskurssit (120 min) 25 €
Torstain tiiviskurssit (90 min) 20 €
BundaFit 10 €
Zumba 10 €

Sambitious vihreissä keikka-asuissaan :)

TERVETULOA TUNNEILLE! Tilaa uutiskirje sivun alareunasta ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ajankohtaista tietoa kesän tunneista!